10 elegantnih majica za vaše dete koje imaju simbole nekog mesta

Moda nije samo nošenje odeće jer to treba da radimo. Moda se odnosi na izražavanje, ličnost, a često i na prenošenje poruke. Moda se godinama koristi za stvaranje pozitivnih promena i nema razloga zašto ta ideja ne može da počne u najranijim godinama vašeg deteta.

Pogledajte 10 majica ispod za neke sjajne ideje o tome kako da uključite proslavu nasleđa u dnevnu garderobu vašeg deteta.<br>

NJUJORK KOŠULJA KRATKIH RUKAVA

Mala devojčica iz Njujorka i super ponosna na to. Vičite to sa krovova u ovoj slatkoj majici za devojčice sa roze svetlucavim NIC sloganom na prednjoj strani.

MAJICA ZA DEČAKE TOP CITIES

Sa velikim priznanjem nekim od najvećih svetskih modnih gradova, ova majica za dečake će sigurno biti favorit bez obzira na vremenske prilike. London, Milano, Njujork i Pariz – svi su tamo!

MLADIČKA MAJICA NIGERIJA DEVOJČICA

Pomozite svojoj devojčici da proslavi svoje nigerijske korene uz ovu glasnu i ponosnu majicu sa sloganom i porukom na prednjoj strani.

DEČACI LONDON STATE OF MIND T-SHIRT

Vičite o svojim korenima u Velikoj Britaniji uz ovu majicu iz Londona. Empire State of Mind? Nema šanse, to je stanje uma u ​​Londonu!

MAJICA ZA DEVOJKE PARIZ AJFELOV TRANJ

Izaberite crnu ili belu opciju u ovom slatkom znaku Pariza i Ajfelove kule. Elegantna i udobna, ova majica će izgledati fantastično sa farmerkama ili šortsevima.

MAČKA AFRIČKA OMLADINSKA MAJICA

Ova afrička majica za dečake viče glasno i ponosno na vaše afričko nasleđe i izgleda supermodno u isto vreme. Sa elegantnim dizajnom logotipa, vaše dete će želeti da ovo nosi iznova i iznova.

MAJICA KRATKIH RUKAVA MANHATTAN DEVOJČICA

Ova lepa majica je savršena opcija za vašeg malog Menhetanca! Sa crnom pozadinom i zlatnim slovima, ova majica je savršen izbor za devojku sa Menhetna.

MAJICA ZA DEČAKE VREME ZA PUTOVANJE

Sa fanki natpisom u naučnom stilu na prednjem sloganu, ova majica jasno pokazuje šta je vaše dete – travel! Dozvolite svom budućem ljubitelju kugle zemaljske da otkrije svoje namere u ranoj mladosti.

AMERIČKA MAJICA KRATKIH RUKAVA

Slatka, lepa i super devojačka, ova majica American Girl je odličan izbor za devojke koje žele da svoje nasleđe upoznaju u najmodernijem načina.

MAJICA ZA BOIS BROOKLIN BORN

Brooklin born, Manhattan bred’, viče ova majica, idealna opcija da dozvolite vašem dečaku da ponosno viče o svojim korenima. Sa fanki pisanjem i običnom crnom pozadinom, to je takođe moderan izbor.

Ugrađivanje nasleđa u majice za dečake ili majice za devojčice je odličan način da pokažete svom detetu da je sasvim u redu biti ponosan na svoje poreklo, u stvari, ohrabruje se!