6 razloga zbog kojih želite rolo zavese u vašem domu

Kada gosti posete vaš dom, obično ne primečuju detalje poput novog parketa ili laminata pa ni pomoćnog stočića, već na interesantnije sitnice poput skupe vaze ili specifične slike na zidu. Rolo zavese jednostavno nisu ukrasni dodatak, ali mogu biti centralna atrakcija za posetioce koji imaju ukus za estetiku.

Rolo zavese se uklapaju i dopunjuju kućni dekor, dajući luksuz i eleganciju ambijentu bez previše truda. Uz prave rolo zavese, gosti će sigurno pohvaliti vaš ukus i brilijantan izgled koji daju vašem životnom prostoru. Njihovi komentari bi mogli da govore o unutrašnjojboji koju ste koristili ili o zavesama koje ste dodali na prozore. Medjutim oni koji imaju oštro oko za detalje kada je dizajn enterijera u pitanju, automatski će znati da su rolo zavese pravo čudo. 

Pitate se zašto treba da ugradite rolo zavese? Tu smo da vam pomognemo. Sledi 6 razloga zašto su rolo zavese izbor za vas.

  1. Fleksibilnost

Fleksibilnost koju rolo zavese nude je jedinstvena. Jako impresivan deo dekoracije, takodje i atrakcija koja daje novi izgled dekoru. Koristite tanjire sa dizajnom koji će se odlično uklopiti sa rolo zavesama. Rolo zavese mogu da se uklope u svaku prostoriju uključujući kuhinju, dnevnu sobu ili kupatilo.

  1. Čak i najjeftinije rolo zavese mogu odlično da posluže

Bez obzira na to što ste kupili najjeftinije rolo zavese na tržištu ili najskuplje budite sigurni da ce dati vašem prostoru svežinu o kakvoj ste maštali. Nekada cena ne mora da utiče na kvalitet i funkcionalnost proizvoda koji kupujete, pa tako i u ovom slučaju. Neka vam cena ne predstavlja orjentir kada su rolo zavese u pitanju. Nekada će i najjeftinije rolo zavese igrati bolju ulogu od onih skupljih.

  1. Lakoća pri korišćenju

Rolo zavese su lake za korišćenje. Svako ko ih je koristio bi automatski voleo da ih ima u svim prostorijama svog doma. O tome kako ih koristiti možete pročitati u raznim priručnicima. Sistem rolo zavesa može biti monitorizovan tako da svakom korisniku može da bude lako kada upravlja njima. Može se povezati više rolo zavesa različitih vrsta i mogu se otvoriti istovremeno. Rolo zavese deluju kao izolatori za dom i mogu efikasno regulisati sobnu temperaturu.

  1. Elegancija rolo zavesa može poslužiti kao dodatak dekoru

Rolo zavese mogu eliminisati potrebu za viškom materijala, čime se povećava sama privlačnost prostora. Možete da birate različite boje i uzorke bez brige da li će se svetlost loše filtrirati kroz zavese. Dostupne su u različitim bojama i dezenima tako da će vam biti lako da odaberete prave zavese koje će se uklapati u enterijer vašeg doma. 

  1. Čišćenje rolo zavesa je jako lako 

Rolo zavese se mogu očistiti sa minimalnim trudom. Gotovo da ne zahtevaju održavanje, potrebna vam je samo maramica ili mokra krpa da biste eliminisali svu prašinu i prljavštinu.

  1. Estetski privlačne i lako uklopljive u svakom prostoru

Rolo zavese su vizuelno privlačne na više načina. Toliko su jednostavne ali u isto vreme podižu prostor na drugi nivo. Kao što smo već napomenuli možete odabrati razne dezene i materijale tako da će vam odabir rolo zavesa biti veoma lak.