Čipkane haljine za plažu

Čipkane haljine za plažu su idealane za dodavanje u vašu torbu za plažu za one trenutke kada vam treba malo više pokrivenosti. Ako tražite haljine za plažu koje su u trendu, zašto ne razmislite o haljinama za plažu od čipke. Oni su traženi artikli za ovo leto. Ne samo da su praktične kada uđete u bar na plaži, već izgledaju i super stilski i zaista podižu vašu odeću na plaži do bara. Evo nekih od naših omiljenih opcija za pokrivanje plaža od čipke koje možete pregledati.

Simpatična haljina maksi dužine iz Iconikue-a idealna je ili kao pokrivač na plaži ili za nošenje samostalno. Kaiševi srednje širine, V izrez, čipkasti detaljni paneli i obučeni steznik na Lia Maki haljini nude ne samo udobnost nego i stil. Lako se navlači dok ste pored bazena ili na plaži i održavate nosioca hladnim, jer je napravljen od 100% pamuka. Preporuka da se nosi uz trodelni kupaći kostim.

Obožavaćete široki vrat i visok niski porub na ovom čipkanom pokrivaču za plažu od Profile bi Gottek. Zaista je lako navući preko kupaćih kostima i ima udoban rastezljiv kroj koji nudi opciju srednje dužine za vašu torbu za plažu. Ispod ove haljine predlažemo jednodelni kupaći kostim, Sheer Pleasure mrežasta haljina je lagana za sve one koji vole plažu.

Ovaj čipkani pokrivač za plažu u stilu kimona od Profile bi Gottek je tako praktičan navlaka za plažu koju možete imati u torbi za plažu. Ivice sa resama na čipkanom kimonu Tutti Frutti daju mu pravi stil, a kravata u struku čini ga savršenim za navlačenje preko kupaćeg kostima ili bikinija.

Naša poslednja opcija u našoj kolekciji pokrivača za plažu od čipke nikako nije najmanja. Ova zapanjujuća haljina maksi dužine bez rukava iz Iconikue-a je Vulcano Strappi Dress. Sadrži 100% pamuk, okrugli vrat, elastični struk i podesive kaiševe kako biste postigli savršeno pristajanje. Čipka se ipak najviše ističe kod ove haljine – samo pogledajte vrat, struk i suknju. Bikini kupaći kostimi će izgledati savršeno ispod čipkane haljine za plažu