PVC PROZORI

Nisu svi PVC prozori slični. Razlike u dizajnu profila utiču na tehnička svojstva prozora. Ali takođe kako su složeni geometrijski profili, uključujući i najmanje detalje, dovedeni do najsitnijih detalja kako bi zadovoljili sve tehničke zahteve. Od toplotne i zvučne izolacije do zaštite od provale i ventilacije…

Kao sinonim za budućnost, uštedu energije i efikasnost zgrada kroz ograde od metalne stolarije,tražimo želju da vaš projekat zadovoljimo stolarijom koja poštuje životnu sredinu i brine se o vanvremenskim linijama dizajna i estetike.

PVC profili

PVC kao materijal je već samoizoliran, tako da nas višekomorni profili stolarije drže u sebi sa odgovarajućim uslovima, nezavisno od spoljnih uslova, ne zahtevajući veliko napajanje energijom propuštanjem hladnoće i / ili toplote koju generiše spoljno kućište i štedi energiju i emisije stakleničkih gasova u atmosferu.

Kao i kod svakog proizvoda, čak i najkvalitetniji metalno-plastični prozor zahteva održavanje. Nije potrebno pozvati specijaliste. Možete se pobrinuti za plastične prozore sopstvenim rukama.

Prva je briga za plastiku: Nikada ne upotrebljavajte abrazivna ili agresivna hemijska sredstva (koja sadrže hlor, alkohol i druge aditive dizajnirane za aktivnu borbu protiv prljavštine) za čišćenje plastičnih prozora. Čak i ako u početku osećate da se s vašim plastičnim prozorom ništa ne dešava, nakon nekog vremena možda ćete biti neprijatno iznenađeni bojom nekada belog prozora. Za negu plastične površine prozora možete koristiti deterdžente za odmašćivanje ili jednostavnu toplu sapunicu. Takođe preporučujemo upotrebu mekih sunđera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *