Kako odabrati kupaći kostim?

Kako odabrati kupaći kostim. Iako je samopouzdanje osnova svakog uspeha, loše odabran kupaći kostim na vrućoj plaži može pogoditi samopoštovanje svakog od nas. Izbor kupaćeg kostima za vašu figuru može izgledati kao dug i težak proces, ali kada znate šta tražite, koja silueta laska vašoj figuri, lako možete postati velika zvezda plaže. Na sreću, u današnje vreme ženski kupaći kostimi dolaze u različitim oblicima, stilovima, bojama, postoji fantastičan stil za bilo koju vrstu figure i veličine. Sve što treba da uradite je da proučite svoju siluetu i znate šta je dobro za vas, a šta nije, a ne samo šta volite i želite. Da bismo vam pomogli da napravite pravi izbor kupaćih kostima, evo nekoliko saveta za stil.

1. Odredi vrstu figure:

Prvo pravilo u pronalaženju najboljeg kupaćeg kostima – poznajte svoju figuru. Ako ženski kupaći kostim odlično stoji na vašoj devojci, to ne znači da ćete i vi zablistati u kupaćem kostimu istog kroja. Ako ne znate svoj tip tela, izmerite bokove na najširoj tački, struk na najužoj tački i zapreminu grudi. Uzmite list papira i stavite svoje tačke u razmeri 1 cm = 1 mm.

Povežite bočne tačke glatkom ili jasnom linijom.

Na primer, figura, grudi 83 cm, struk 60 cm, bokovi 93 cm, izgleda ovako na komadu papira (8,3 cm / 6 cm / 9,3 cm).

Upozorenje! Iskreno procenite svoju figuru, čak i ako vam se ne sviđa njen oblik! Nećemo nikome reći koje količine imate i kakvu figuru. Umesto toga, pošten izbor tipa figure pomoći će vam da izaberete kupaći kostim koji će naglasiti prednosti (a vi ih imate!) I sakriti nedostatke figure.

Nakon što povežete tačke, pogledajte svoju figuru sa strane:

Vrste figura: kruška, jabuka, peščani sat ili banana.

Žene sa kukovima mnogo širim od struka i grudi imaju oblik “kruške”. Kruškoliki oblik karakteriše velika zapremina zadnjice, male grudi i jake butine.

Jabuka ili trougao u obliku slova V (oštri ugao nadole): kod žena ovaj tip struka je mnogo širi od kukova, grudi su skoro iste veličine kao i struk. Figuru „jabuke” obično karakterišu vitke noge (kukovi), velike grudi i širok struk, u poređenju sa drugim delovima tela.

2. Kako odabrati kupaći kostim za figuru:

Kada saznate svoj tip tela, možete se fokusirati na lep izbor kupaćih kostima. Pripremili smo za vas najvažnije savete pri izboru kupaćeg kostima za figuru:

Kupaći kostimi za mala poprsja:

• Top ili gornji deo bikinija sa volanima, volanima ili zavesama na grudima. Ovo će dodati volumen i ravnotežu sa zapreminom butina.

• Umesto jednostavnog bikinija od tkanine, izaberite strukturirani bikini gornji deo sa gleženjima ili umetcima na grudima. Ovo će stvoriti laki sklekovi.

• Da biste svom imidžu na plaži dodali interesovanje i stvorili iluziju peščanog sata, pogledajte takve moderne inspiracije u retro stilu – jednodelni kupaći kostim sa ugrađenim šoljama ili gornjim delom sa halterneckom (jedini široki gornji kaiš koji samo pada na vrat. Pogodni su kupaći kostimi Halterne) koji se skuplja na tkivu grudnog koša). Možete odabrati poseban kupaći kostim sa izduženim gornjim delom i halterneckom.

• Još jedna zanimljiva ideja – isprobajte sportski kupaći kostim. Ovo je posebno pogodno za one koji imaju pravougaonu figuru i imaju želju da vizuelno uvećaju grudi. Samo uzmi sa šoljama!