Chevrolet Malibu

Malibu je siguran na putu, ima lep izgled, a njegove performanse su ravne vrhunskim automobilima u ovom segmentu, poput Honda Accord i Toyota Camry. Malibu sa pogonom na prednje točkove napravljen je zajedno sa Aurom. Postoje dva motora među kojima možete izabrati: 2,4-litarski, četvorocilindrični sa 169 konjskih snaga i 3,6-litarski V-6 sa 252 konjske snage. Biće dostupan i hibrid. Postoje nivoi opreme LS, LT i LTZ. Početna cena je 345 za LS i 345 za LTZ. Testni automobil bio je dobro opremljeni LTZ sa cenom nalepnice 995.

Rešetka Malibua odražava globalno lice Chevroleta, dok je ostatak karoserije čist i neuredan, sa elegantno jednostavnim linijama i uskim razmacima od panela. Profil je posebno lep sa LTZ-ovim 18-inčnim alu felnama.

Međuosovinsko rastojanje od 112,3 inča je 6 inča duže od trenutnog Malibua, dok je ukupna dužina veća od samo 3 inča. Duži međuosovinski razmak rezultira velikom kabinom i prostorom za pet osoba.

Prednja sedišta bila su prekrivena zgodnom kombinacijom dvobojne kože.

Poput Aure, Chevrolet Malibu solidno izgleda, oseća se i vozi. Upravljački sistem je veštački težak, ali ukupan kvalitet vožnje je gladak i čvrst, a da ne bude oštar. Nedostatak buke može se pripisati upotrebi sredstva za zaštitu od zvuka u spreju, laminiranog čelika, kompozitnih obloga točkova i laminiranog „tihog stakla”.

3,6-litarski V-6 od 252 konjske snage je uglađen i jak. Njegova snaga obiluje u širokom opsegu okretaja u minuti, a nikada se ne oseća prezaposlenim čak ni pod punim gasom. Šestostepeni automat ima funkciju ručnog menjača kojom se može upravljati lopaticama na volanu.

LTZ takođe ima dugmad na upravljaču za upravljanje tempomatom i audio sistemom. Kvalitet zvuka je lep, a radio ima priključak za MP3 plejer. Unutra su dizajneri Chevroleta posvetili unutrašnjosti istu pažnju detaljima kao i spoljašnjost ergonomskim dizajnom koji ima lepe teksturne površine. Instrumentalna ploča je dizajnirana sa dvostrukom kabinom. Tri merila, obrubljena hromom, sede u velikoj kapsuli. Noću je plavo pozadinsko osvetljenje lako za oči, a sitne plave LED lampice sijaju na centralnoj konzoli i noću osvetljavaju kvake na vratima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *