Mercedes Benz E-Clasa na putu

Novi sistem ogibljenja za E pozajmljen je iz veće S-klase i koristi dvostruki nosač prednjih i viševezni zadnji dizajn. E320 se isporučuje sa konvencionalnim spiralnim oprugama i amortizerima, dok E500 dolazi sa standardnim sistemom vazdušnog oslanjanja AIRmatic DC (dvostruka kontrola).

 Utisk o E320 standardnim podešavanjem opruge,  ovaj sistem impresionira više od otmenog elektronskog sistema koji, zbog svoje sofisticiranosti, svi pretpostavljaju da će biti prvoklasan. Čini se da ovaj automobil asfaltira put ispred sebe. 

 Automobil koji je  čvrst kao i bilo koji drugi Mercedes, ali iznenađujuća stvar  je to sto  prilagodljiva suspenzija koja  upija površinu nalik na Mesec kao da je asfaltirani put sa samo nekoliko talasaka u površina.

Dakle, ako ste konzervativan vozač koji nije zainteresovan za maksimalne performanse, možda ćete biti zadovoljniji vožnjom na E320, vožnja dosta podseća na vožnju u novom vw passatu.

Ali ako se radi o performansama koje želite, E500 nudi u izobilju. Na krivudavim zadnjim putevima ne možete mnogo bolje ni sa potpuno sportskim automobilom. Upravljanje je stabilno i pruža vozaču vrlo povezan osećaj puta. Ali kada je raspoloženje za opušteno krstarenje, ovaj sistem neće razočarati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *