Destinacija za medeni mesec koja garntuje savršen početak braka

Sklapanje braka jedan je od najvažnijih trenutaka u životu, dok je jedan od posebnijih perioda svakog para medeni mesec. Proslava novog, zajedničkog života, iziskuje i osamljivanje, odnosno vreme za sve zaljubljene, koji se upravo tada povlače u oazu ljubavi i mira. Kada je reč o izboru destinacije za medeni mesec, Maldivi se ističu kao posebno romantična opcija. Svojom netaknutom prirodom, kristalno čistim vodama i predivnim plažama, Maldivi su destinacija koja će ispuniti sva očekivanja mladenaca, te pružiti nezaboravan početak bračnog života. Takođe, prirodni rezervat poput Sejšela, probudiće maštu i razbuktati strasti, dok će ujedno ponuditi i luksuz o kome maštate, pa je i to više nego prigodna destinacija za medeni mesec. 

Maldivi, kao stvoreni za romantične duše 

Vaše prvo bračno putovanje zamišljate kao najromantičniju priču, sa apartmanom prepunim ružinih latica i pogledom na beskrajno more? Onda pažljivo pratite, jer ste na pravom mestu! Maldivska ostrva, pored savršene prirode, jedna su od destinacija za medeni mesec sa velikim brojem opcija kada je u pitanju smeštaj. Hotel koji će, sasvim sigurno, ispuniti sva vaša očekivanja, kada je u pitanju medeni mesec, jeste Hilton Labriz. Smešten na privatnom ostrvu, ovaj hotel oduševiće svakog gosta svojim raskošnim smeštajem i vrhunskom uslugom.

Prostrane vile sa privatnim bazenima pružiće vam intimnost i romantiku koju tražite. A ako je nekad vreme da sebe razmazite u potpunosti, onda je to za vreme medenog meseca! Uživanje u spa centru i relaksirajućim masažama uz eterične mirise tropskog cveća, čaša šampanjca sa pogledom na horizont ili privatni bazen – baš sve te pogodnosti pronaći ćete u Hilton Labriz hotelu. Osim toga, ovaj smeštaj može vam obezbediti intimne večere na plažama, ali i ponuditi niz aktivnosti kao što je ronjenje i istraživanje prirodnih lepota ostrva ili nestvarnog podvodnog sveta. Maldivi, kao destinacija za medeni mesec, probudiće u vama sijaset emocija i zbližiće vas na poseban način, a sa hotelom kakav je ovaj osetićete se poput kraljevskog para. Fantazija koja čeka da bude otkrivena – e baš takvi su Maldivi. 

Sejšeli – senzacija luksuza i egozotike

Arhipelag ostrva u Indijskom okeanu, nestvarnih prirodnih lepota i azurno plavog mora, čine Sejšele jednom od najatraktivnijih destinacija na svetu. Ova ostrvaska država, u istočnoj Africi, predstavlja savršen izbor destinacije za medeni mesec. Upravo na jednom od 115 ostrva ovog arhpelaga pronaći ćete idealan smeštaj koji se izdvaja. Constance Ephelia hotel okružen je belom peščanom plažom, tik uz Part Launey, morski nacionalni park. Obzirom da je ovaj hotel smešten između više morskih zaliva, pružiće vam mir i intimnost kakva je potrebna za prvo bračno putovanje. Ovaj romantični beg od stvarnosti opustiće vas i stvoriti nezaboravne trenutke za ceo život.

Elegantne vile Constance Ephelia hotela, sa privatnim bazenima pružiće savršen pogled na beskrajno more. Šarenilo ovog magičnog sveta najlepše se posmatra dok pod rukom držite voljenu osobu. Destinacija za medeni mesec trebalo bi da vam obezbedi relaksaciju, pogotovo posle napornih priprema i obaveza nakon venčanja, pa će vas tako spa centar ovog hotela u potpunosti resetovati. Ovde ćete zaboraviti na vreme, a telefon sigurno nećete koristiti, osim možda da napravite poneku nestvarnu fotografiju. Takođe, za ljubitelje aktivnog odmora postoji mogućnost istraživanja podvodnog sveta ili bogate flore i faune, dok će gurmani uživati u velikom izboru internacionalnih specijaliteta. Sejšeli su realnost za sebe, izmešten svet i sve ono o čemu ste sanjali.

Bajka, san ili svet iz mašte, tako bi se mogla opisati ova mesta. Zbog svoje prirodne lepote i izolacije od ostatka sveta, Sejšeli i Mladivi, pravi su pogodak, kada je u pitanju destinacija za medeni mesec. Ono što je sigurno jeste da ćete se na ovim mestima osetiti posebno, jer  garantuju romansu na svakom koraku. Ovakva mesta obezbediće da zajedničko vreme i prvi koraci braka budu prelepi, dok  će vam svakako doneti i pravi odmor. Zvuci talasa, lagana muzika, mirisi netaknute prirode i neverovatno nebo probudiće sva čula vašeg organizma i dodatno rasplamsati strasti u vašoj ljubavnoj vezi. 

Izbor destinacija za medeni mesec može biti komplikovan proces, jer je teško  naći romantičnu, a opet, nesvakidašnju destinaciju. Ipak, nadamo se da pred vas nismo postavili težak zadatak. Jer, izabrati između ova dva, prirodna čuda, nije lako! A kako bi i bilo kad i Sejšeli i Maldivi predstavljaju misterije koje kriju tajnu ljubavi. Romansa na ovakvim mestima dobija potpuno drugu dimenziju, pa za šta god da se odlučite nećete pogrešiti. 

Ako pak ne možete da se dogovorite sa partnerom, oko izbora jedne od ovih destinacija za medeni mesec, pomozite se starom metodom izvlačenja karata. Verujte nam, koju god da izvučete biće baš kao kec na jedanaest!