U MerkurXtip-u biraj svoj bonus!

MerkurXtip ispunjava obećanja. Pozitivne reakcije korisnika iz vremena akcija „1+3” i „2+6” doneli su sa sobom novu, do sada neviđenu, akciju pod nazivom „Biraj svoj bonus” za sve nove vlasnike Xtip Naloga. O čemu se radi? Po kreiranju Xtip Naloga, visina prvog depozita, pored već poznatih opcija, može da aktivira i opciju „3+9” i da na 3000 dinara prvog depozita donese 9000 bonusa dobrodošlice.

Akcija je počela 12. oktobra i trajaće do 30. novembra, a ovoga puta, novim korisnicima, je ostavljeno da sami biraju svoj bonus i to na sledeći način. Kao što smo rekli, sve zavisi od visine prvog depozita, a evo kako:

-Od 1000 do 1999 dinara doneće 3000 dinara bonusa

-Od 2000 do 2999 dinara doneće 6000 dinara bonusa

-Od 3000 dinara ili više doneće 9000 dinara bonusa

Otključavanje bonusa takođe je pojednostavljeno, a više o uslovima možete saznati na merkurxtip.rs.

Cash back je mogućnost koja je maksimalno atraktivna igračima jer, iako tiket nije dobitan, a pao je na jednom događaju, igraču sledi povraćaj novca ili zarada, u zavisnosti od ukupnog proizvoda pogođenih kvota na tiketu.

U MerkurXtip-u i nesrećan pad može da se naplati sad. 

Iznosi Cash back-a variraju, a mogu da budu i 100 puta veći od uplate, pa se na taj način zaradi još mnogo pokušaja i poveća šansa za neki naredni dobitni tiket. Još bolje, online igračima se Cash back automatski isplaćuje, što je još jedan prednost Xtip Naloga.

Cash out je tek opcija koja privlači pažnju, a maksimalno ide naruku igrača i pruža mogućnost da se tiket isplati pre završetka svih događaja. Za one koji se klade online, dovoljno je da, u bilo kom trenutku, pokrenu opciju Cash out, a za one koji preferiraju klađenje na uplatnom mestu, moguće je zatražiti ovu opciju na blagajni.

Kada je u pitanju Cash out, nijedan tiket ne mora da bude gubitan, a igračima je ostavljeno na izbor korišćenje ove opcije koja nije svakodnevna, ali u MerkurXtip-u sve je podređeno korisnicima.

Na kraju, nije MerkurXtip zaboravio na sve one koji vole virtuale, zato je stigao Xtip Balloon. Virtual proizvođača „Macaw” dostupan je samo u u MerkurXtip-u i povešće sve igrače na put do zvezda.

Za veoma kratko vreme prevladalo je mišljenje da je MerkurXtip partner od poverenja i da se ističe od konkurencije, ali to ostavljamo svakom pojedincu da sam proveri.

Postanite vlasnik Xtip Naloga i proverite zašto je MerkurXtip najbolji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *