Zašto svaka firma treba da ima automate i espresso aparat?

Za većinu ljudi od izuzetne važnosti jeste kafa ili neko drugo toplo piće na radnom mestu. Osim što korišćenje automata ili aparata za kafu može dati energiju, ono će pomoći u tome da svako ostane na vrhuncu zadatka. Dokazano je da osobe koje na poslu daju sebi oduška i uživaju u šolji izvanredne kafe imaju veću produktivnost. Oni su u velikoj prednosti u odnosu na druge. A hajde da vidimo i kako…

Automati za kafu – utiču na produktivnost

Svako ko u svojoj kancelariji ili nekom kutku firme ima samoposlužne automate za čaj i kafu u velikoj meri može umanjiti stres na poslu. Kratka pauza za omiljeni napitak dovodi do pozitivnijeg načina razmišljanja i punjenja baterija. Automati za kafu nesumnjivo povećavaju sveukupan nivo motivacije, produktivnosti i zadovoljstva, čineći osoblje na poslu budnima i spremnijima za radne poduhvate. 

Ukoliko na jednom radnom mestu ne postoje automati za kafu, zaposleni tokom svoje pauze neretko šetaju do najbližeg kafića kako bi obezbedili sebi okrepljujući napitak. To ipak ne znači da će se začas vratiti na svoje radno mesto već mogu izgubiti dragoceno vreme. Nasuprot toga, automati za kafu u firmi poboljšaće atmosferu i uštedeti vreme. 

Ostavljaju izvanredan utisak i čine čuda

Neverovatan način da se postugne lojalnost osoblja i obezbedi dobra komunikacija među njima, ali i opušteno okruženje jeste opremiti prostor inovativnom mašinom. Bili to automati za kafu ili espresso aparat – moguće je učiniti čuda. Mnoge firme se tokom čitavog dana susreću sa potencijalnim kupcima ili saradnicima, a ukoliko je aparat za kafu dostupan u svakom momentu – to može prikazati firmu u idealnom svetlu. Instalacija kvalitetne mašine za kafu ujedno će zaposlenom osoblju pokazati da se njihov rad ceni i brine o njihovim potrebama. 

Šoljica toplog napitka poboljšava mentalno zdravlje zaposlenih

Dokazano je da šoljica tople kafe podstiče stvaranje hormona sreće. Ona deluje poput eliksira koji je neophodan da svako preživi stresne momente na poslu. Sjajno je pružiti svojim zaposlenima mogućnost da poboljšaju svoje mentalno zdravlje, smanje nivoe frustracije i anksioznosti. Iako aparati za espresso ili automati nisu najjeftiniji, bez njih radni dan biće okružen mrzovoljom i neproduktivnošću. Ukoliko vas interesuju okvirne cene za mašine zahvaljujući kojima je moguće popiti neverovatnu kafu, možete se raspitati u obližnjim prodavnicama, ili pratiti naša istraživanja. 

Espresso  aparat – cena koja pruža mogućnost za rast

Kada je u pitanju mogućnost za rast i espresso aparat, cena predstavlja pravu vin-vin situaciju. Ukoliko se odlučite za kupovinu aparata za kapućino, makijato i slično, znajte da idealnu jutarnju kafu prepunu mlekom možete dobiti za samo 11,990 rsd. Naravno, ukoliko ste spremni da radnom osoblju pružite razne arome i prave užitke, onda je u redu uložiti veću svotu novca u espresso aparat. Cena za nešto napredniji uređaj kreće se između 150, 200 i 300 eura. To ulaganje svakako će se isplatiti jer pružajući idealnu kafu – preuzimate bitan korak u zdravim osećanjima i većoj stopi prometa. 

Pored toga, imajte u vidu da dobra kafa predstavlja budućnost moderne firme. Ona ne bi trebala biti rezervisana samo za elitu već dostupna svačijim potrebama. U google pretrazi ukucajte „espresso aparat cena“ i pronađite najprikladniji uređaj koji će vam pružiti višestruku korist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *