Poziv Majstorima: Iskoristite Sajamski Popust na Auto Delove!

Pozdrav majstori!

Znamo koliko je važno imati pouzdane delove prilikom popravke automobila. Zato smo odlučili da podržimo Vaš rad nudeći Vam neodoljivu ponudu auto delova tokom sajma automobila! 

Kompanija Deloovi doo, Vaš pouzdan partner u popravci automobila, sada nudi 10% popusta na sve auto delove dostupne na online prodavnici deloovi.com! Da, dobro ste pročitali, 10% popusta koji će Vam pomoći da zadržite visok standard u popravkama, bez obzira na brend ili model automobila.

Naša ponuda auto delova pokriva širok spektar proizvođača i modela automobila, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći sve što Vam je potrebno da efikasno popravite svaki automobil koji Vam dođe na popravku.


Dodatna prednost kupovine na online prodavnici www.deloovi.com je besplatna dostava za sve porudžbine preko 6000,00 dinara! Ovo je sjajna prilika da uštedite ne samo na delovima, već i na troškovima dostave.

Ne dozvolite da Vas finansijski izazovi ograniče u Vašem radu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da nabavite kvalitetne auto delove po povoljnim cenama i nastavite pružati vrhunsku uslugu svojim klijentima.

Posetite online prodavnicu www.deloovi.com gde Vas očekuje popust od 10% tokom trajanja sajma automobila .

Vaša radionica zaslužuje samo najbolje!