Treba vam dobar poklon za prvi rođendan. Odaberite slavljeniku tricikl za decu. Bićete mu omiljeni gost

Prvi rođendan je veoma bitan svakom mališanu i njegovoj porodici, nekako bitniji od samog rođenja. Sprema se “na veliko”, svi detalji su veoma važni, od odela za dečake preko lepršave haljinice za devojčice. Mališanima niko ne može odoleti, mnogi od njih tih dana naprave i svoje prve korake. Najmiliji uživaju da ih obraduju pa je često izbor poklona prava trauma za sve njih. No, rešenje uvek postoji, Možda nije originalan, ali tricikl svakako spada u red najomiljenijih poklona. Evo i zašto.

Tricikli za decu su omiljeni među roditeljima

Čim mališani malo stasaju u parkiću ćete ih videti na njihovom trotočkašu. Nije ni čudno, jer su oni izbor roditelja već sa prvim lepim sunčanim danima. Aktuelni tricikli za decu, pogotovo modeli koji mogu da se koriste već od bebinog navršenog šestog meseca života, roditeljima puno znače. Bezbedni su za korišćenje, stariji njima upravljaju a imaju brojne funkcionalnosti, poput podešavajućeg i često rotirajućeg sedišta, upravljača koji se skida kako beba raste, pedala, pojasa za vezivanje i kvalitetnih točkova. Ovakvi modeli tricikala prate rast i razvoj deteta i neretko se mogu koristiti do navršene pete godine.

Tricikl za decu daje sigurnost, stabilnost i priprema za dvotočkaše

Mališani lako prelaze sa tricikla na bicikl. U zavisnosti koliko dugo i uspešno voze tricikl zavisiće i savladavanje vožnje bicikla. Obično taj prelaz sa jednog na drugo vozilo bude brz i lak. Dete je već zahvaljujući triciklu uvežbalo motoriku, brzinu i koordinaciju. Malo više pažnje treba obratiti na balans i već može da pređe na bicikl.
Bez obzira da li je još od nepunih godinu dana koristilo tricikl ili krenulo tek oko treće godine sa klasičnim modelima, biće mu jednostavan prelazak na bicikl jer je naviklo na položaj prilikom vožnje kao i korišćenje pedala.

Rešenje za rekreaciju i shoping

Roditeljima je tricikl veoma važan. Sa njim mogu ići u parkić, provozati se do grada ali i voziti u tržnom centru. Lako upravljaju, detetu je zanimljivo, pogotovo što u početku ne mora da se muči, već samo da sedi dok ga drugi voze. Ujedno, imaju i korpu za odlaganje stvari te svaki izlazak čine jednostavnim. Još jedna prednost je što su pojedini modeli i sklapajući te ih svuda sa sobom možete nositi u gepeku automobila.

Plastični ili tricikli za decu sa metalnim ramom

Podjednako lepo i kvalitetno će porasti mališani koji voze klasičan plastični tricikl, baš kao i oni koji imaju nešto kvalitetniji model. Bitna je prednost njihovog korišćenja, a to je kompletan razvoj deteta, igra na otvorenom kao i razvijanje sportskog duha. Deca vole vreme da provode u prirodi, a ako se zna da im je to i te kako potrebno, onda je tricikl za decu jedno od poželjnih rešenja. Svoje vreme će kvalitetno provesti u igri na otvorenom i često sa drugarima se trkati u parkiću. Smeha i borbenosti im neće nedostajati. 

Bez obzira da li je u pitanju prvi ili neki naredni rođendan omiljenog deteta razmislite , ukoliko nema, da mu poklonite tricikl. Obradovaćete ga poprilično, pogotovo ako ima i nešto od dodatne opreme poput zvonceta koje klinci obožavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *