Sve o rent a car-u na jednom mestu

Popularnost rent a car-a iz godine u godinu samo raste. Danas bez usluge rent a car pogotovu na putovanjima takoreći da ne možemo. Ovo se pre svega odnosi na ostrva. Ukoliko ne dolazimo sopstvenim prevozom a u inostranstvu smo rent a car će nam mnogo značiti. Počeci rent a car-a vezuju se za davnu 1916. godinu kad je Džo Sanders iznajmio sopstveni automobil trgovcu kako bi se prevezao do određene lokacije. Danas postoji veliki broj rent a car agencija koje posluju širom sveta. Ostanite sa nama i saznajte sve bitne informacije o rent a caru.

Višestruke prednosti iznajmljivanje automobila

Jeftin rent a car danas možete pronaći samo oko se malo više potrudite. Većina agencija poseduje bogat vozni park, ipak ukoliko imate na umu određen model automobila savet je da rezervaciju istog uradite na vreme. Ukoliko ste sleteli u Beograd a stranac ste ne brinite ne morate odlaziti fizički do agencije kako biste iznajmili automobil. Danas sve možete obaviti online putem. Dovoljno je da na svom pretraživaču ukucate neke od ključnih reči poput iznajmljivanje automobila, rent a car i slično i dobićete pregršt izbora. Sada iz udobnosti sopstvene fotelje možete završiti sve kada je u pitanju iznajmljivanje automobila. Ukoliko ne znate koju bi agenciju odabrali uvek možete izaći na internet i na taj način videti koje sve agencije postoje kao i koju bi eventualno odabrali. Uvek možete pogledati i google recenzije i na osnovu komentara korisnika videti kakva su iskustva sa tom agencijom i da li bi vaš izbor bio upravo neka od njih.

Savet je da uporedite nekoliko agencija, njihovu politiku poslovanja i cenovnik. Možda baš vi naiđete na najjeftiniji rent a car. Od dokumentacije trebaće vam pasoš ili lična karta i vozačka dozvola. Jedna od najvećih prednosti rent a cara je i mogućnost da vas iznajmljeno vozilo sačeka već po sletanju na aerodrom. Dosta stranaca koristi ovu mogućnost. Ukoliko ste prvi put u Srbiji imajte na umu da postoje dva aerodroma jedan je Nikola Tesla u Beogradu a drugi je Konstantin Veliki u Nišu. Prilikom preuzimanja iznajmljenog vozila pregledajte automobil pre nego što krenete da ga koristite i u slučaju nekih neregularnosti odmah prijavite to predstavnicima rent a car agencije.

Putovanja i rent a car

Ako planirate da idete na putovanje sa familijom ili prijateljima rent a car je odlična opcija jer u tom slučaju možete iznajmiti i neko veće vozilo i svi zajedno uživati u komfornoj i bezbednoj vožnji do željene lokacije.