Efektivnost upotrebe određuje široku potrošnju zebra zavesa

Usled razvoja brojnih arhitekstonskih pravila uređenja, unutrašnji ambijenti sve češće su ispunjeni atraktivnim zebra zavesama. Značaj zebra zavesa istaknut je kroz primenu u svim objektima, počev od životnih, poslovnih do obrazovnih i medicinskih ustanova. Njihova lakoća održavanja i tip platna, smatraju se pozitivnim stavkama upotrebe. Izbor zebra zavesa je raznovrsnog karaktera, sa posebnim osvrtom na namenu prostora i adekvatan odabir boja. Većina klijenata odnosno kupaca najčešće se odlučuje za odabir zebra zavesa. Jedinstveni razlog takvog odabira, leži u mogućnosti podešavanja dnevnog osvetljenja. Zbog svega navedenog, namena zebra zavesa je pre svega uslužna, fleksibilna i krajnje korisna stavka. 

Prilagodite boju zebra zavesa uređenom ambijentu

U odnosu na ambijentalno uređenje prostora, raspored nameštaja i boje zidova, sledi dalji odabir boje zebra zavesa. Na osnovu istaknutih tamnijih boja u prostoru, sledi primena zebra zavesa svetlije boje. U ponudi su toplije ili svetlije varijante zebra zavesa u boji. 

Poželjna je kombinacija svetlijih i tamnijih tonova iste boje na jednom platnu, radi postizanja punog efekta smenjivanja odnosno podešavanja svetlosti. U Mega lux prodavnicama možete pronaći raznovrstan izbor zebra zavesa u boji sa ciljem lepšeg uređenja unutrašnjeg ambijenta. Bojama se postiže isticanje prostora sa opisanom namenom i posebnim vizuelnim identitetom. 

Ukoliko želite posebno isticanje određenih ambijentalnih celina, primenite kontrast boja koji podrazumeva suprotnu boju zebra zavesa u odnosu na zidne površine. Sa neutralnim nijansama zebra zavesa nema greške tokom daljeg uklapanja nameštaja. Strukturne boje zebra zavesa mogu biti različitog dizajna, sa posebnim osvrtom na odabrani motiv platna. 

Raznovrsne varijante zebra zavesa za lakšu manipulaciju

Na osnovu spoljašnjeg dizajna zebra zavesa, kreirane su kombinacije materijala sa ciljem postizanja punog kontrasta. Manipulacijom zebra zavesa, postiže se adekvatna prodornost u prostoriji sa ciljem što veće prozračnosti. Raznovrsnim varijantama zebra zavesa, postiže se kontrolisanje svetlosti i lakša upotreba. 

Čitav mehanizam zebra zavesa upakovan je na vidno mesto iznad prozora. Oblik i boja kutije se uklapa u stvarni izgled odabrane stolarije. Prilagodljive varijante zebra zavesa mogu biti otvorenog, poluotvorenog ili zatvorenog tipa, što dalje određuje lakšu manipulaciju. 

U odnosu na tip stolarije i stvarnu veličinu prozora, neophodno je uzimanje tačnih mera radi adekvatnog šivenja. Tokom šivenja neophodno je definisati veličinu šara i prilagodljiv detalj koji upotpunjuje krajnji odabir boja. 

Celokupni mehanizam sa zaštitnom kutijom rolo sistema, u celini predstavlja eleganciju prostora. Birajte usklađene boje kojima se prostorija vizuelno ističe ali i varijante koje su prilagodljive nameni prostora. 

Svedeni izgled zebra zavesa doprinosi čestoj primeni

Svedeni izgled zebra zavesa sve češće doprinosi široj upotrebi u svim ambijentalnim celinama. Mogućnost samostalnog podešavanja svetlosti, takođe je imperativ tokom česte upotrebe. Neutralni spoljašnji dizajn koji uvek može biti prilagođen ambijentu, smatra se značajnim za dalje uklapanje.

Na osnovu izražene strukturne forme duplog platna, moguće je adekvatno podešavanje dnevne svetlosti u prostorijama. Kombinacija svetlijih i tamnijih traka opisanih zebra zavesa, utiče na stepen i regulaciju dnevnog svetla. 

Spoljašnja tekstura platna ima prednost održavanja, sa posebnim osvrtom na antialergijska svojstva materijala. Poželjno je čišćenje vlažnom mikrofiber krpom ili adekvatno podesivim paročistačem za postizanje punog efekta dezinfekcije platna. Tokom pripremanja hrane nećete imati zadržavanje nepoželjnih mirisa, pri čemu je primena zebra zavesa istaknuta u domaćinstvima.